Arsenal Získal Declana Rice, Aby Porazil Konkurenční Manchester City

Manchester City v minulé sezóně vyhrál Premier League a na konci sezóny se chopil příležitosti porazit Arsenal. Arsenal v minulé sezóně v podstatě obsadil první příčku tabulky, ale v klíčových kolech si tým vedl špatně a mistrovský titul mu chyběl. Arsenal si dal konečně pozor na podpisy týmů a dva noví hráči mohou mít červené Fotbalove Dresy .

Chelsea letos v létě udělala nečekané rozhodnutí. Ukázalo se, že vyměňují hráče v týmu. Kai Havertz byl jedním z hráčů vyměněných Chelsea a nyní přestoupil do Arsenalu. Příchod Kai Havertze udělal radost fanouškům Arsenalu. Tým potřebuje spíše hráče se silou než slávou. Přestože Kai Havertz byl v minulé sezóně zpochybňován mnoha fanoušky v Chelsea, fanoušci, kteří sledovali zápas, znali jeho schopnosti. Existuje také podpis Arsenalu s Declanem Riceem z West Ham United, což je pro tým nejobtížnější přestupová transakce. Ať už jde o Premier League nebo přestupy hráčů, Manchester City se letos stal silným soupeřem Arsenalu. Přestupy ve stejné lize nesníží poplatky za přestupy hráčů. West Ham United úspěšně převedl Declan Rice s maximálním platem.

Manchester City se rozhodl vzdát nadrozpočtové přestupové částky Declana Riceho, zatímco Arsenal byl ochoten za něj zaplatit vysokou přestupovou částku. Declan Rice je vynikajícím hráčem West Ham United a je také základním záložníkem anglického národního fotbalového týmu. Pro Declana Riceho preferuje Dresy Arsenal , je to hráč s kapitánským potenciálem. Jako střední obránce je Declan Rice pro Arsenal velmi důležitý. Může zlepšit organizaci středu pole týmu a zvýšit sílu týmu. Manchester City sice v minulé sezóně bodově vyhrál titul v Premier League před Arsenalem, ale ten vyhrál v podpisech.

Kapitán Triple Crown Přichází Do Barcelony Jako Volný Hráč

Barcelona oficiálně oznámila, že kapitán Manchester City Gundogan nastoupil zdarma a obě strany podepsaly smlouvu 2+1. Smlouva je platná do 30. června 2025 a smlouva má klauzuli o náhradě škody ve výši 400 milionů eur. V příštích dvou letech bude Gundogan v La Lize oblékat červenomodré Fotbalový Dresy . Gundogan byl prvním hráčem, který Pep Guardiola podepsal jako manažer City v roce 2016. Fotbalové Dresy Manchester City nosil 7 let, Gundogan hrál za tým 304krát, přispěl 60 góly a 40 asistencemi a vyhrál 14 mistrovských trofejí. V sezóně 2022-23 hrál Gundogan 51krát, přispěl 11 góly a 7 asistencemi a byl absolutním přispěvatelem k vítězství Manchesteru City v Triple Crown. Gundogan, kterému vypršela smlouva, stojí letos v létě před mnoha možnostmi. Guardiola doufá, že kapitán může v týmu i nadále zůstat. Manchester City nabídl prodloužení smlouvy 1+1. Arsenal také pozval Gundogana. Šílené podpisy Saúdské ligy také nabízely obrovskou smlouvu, ale Gundogan nakonec jako volný hráč zvolil Barcelonu, která nemá moc platových prostor. Představitelé Manchesteru City také vyjádřili svou vděčnost Gundoganovi a přejí mu do budoucna vše nejlepší.

 

Tato Konečná Porážka Rozplakala Luku Modriće

Luka Modrić byl v roce 2018 ještě velmi mladý. Po pěti letech nepřetržitého honby za šampionátem je jeho tvář zjevně pokryta vráskami, které za sebou zanechaly roky. V posledních pěti letech vedl Luka Modrić Chorvatsko, aby znovu a znovu soutěžilo v různých soutěžích národního týmu, ale nakonec se všichni zastavili na třetím a druhém místě. Vzhledem k tomu, že mistrovství světa v Rusku v roce 2018 dalo Lukovi Modrićovi naději, že bude stíhat šampionát, byl také v posledních pěti letech pod velkým tlakem.

Koneckonců, bez očekávání není zklamání, a jakmile je naděje přijata, přijde zklamání. V tomto finále Evropské ligy UEFA byl Luka Modrić naprosto zklamaný. Plakal přímo ve svém propoceném Dresy Chorvatsko . Roky neustálého pronásledování, Luku Modriće zasáhlo semifinále, nevěděl, jak prorazit? Nálada Luky Modriće může být nyní velmi podobná té, jakou měl tehdy Messi. Bez ohledu na to, jak moc se snažil, prostě nemohl získat čest na mistrovství republiky.

Zatímco si Luka Modrić zakrýval uplakanou tvář rukama na lavičce, dav v Fotbalové Dresy s číslem 10 plakal. Chápali nezištnou oddanost Luky Modriće a jeho silná víra nakonec nemohla odolat slzám ztráty. Spoluhráči sedící vedle něj se neodvážili utěšovat kapitána Luku Modriće, jen doufali, že si svůj vnitřní tlak vybije pláčem. Sedmatřicetiletý Luka Modrić běžel ve dvou zápasech šíleně skoro 120 minut, ale bohužel stále nedokázal uskutečnit svůj sen pomoci národnímu týmu vyhrát šampionát.

Noví Tři Záložníci Realu Madrid?

Minulý týden se Bellingham oficiálně připojil k Realu Madrid a Real Madrid pro něj uspořádal velkolepý uvítací ceremoniál. Když převzal bílou č. 5 fotbalové dresy, kterou nosil Zidane, 19letý hráč byl plný spokojenosti a sebevědomí a sliboval, že se postará o to, aby splnil standardy superstar Galacticos. S Chuamenim a Camavingou jsou to tři noví záložníci Realu Madrid?

Navzdory Bellinghamovu mladému věku není divu, že projevoval takovou důvěru. Bellingham dokázal překročit hranici mezi sebevědomím a arogancí, když poprvé zavtipkoval o superhvězdách od svého přestupu z Birminghamu do Borussie Dortmund ve věku 17 let a jeho povolání do Anglie. Toto je uznání mladého muže za jeho schopnosti, stejně jako ti angličtí předchůdci, kteří prorazili La Ligou.

Bellingham dostal jedno z nejdůležitějších čísel v Real Madrid dresy, jak si přál. Lidé ho srovnávali s klubovou legendou Zidanem, ale Bellingham věří, že Zidane je skvělý hráč známý po celém světě. druh pocty. Bellingham je plný ambicí pro nadcházející kariéru Realu Madrid, protože chce pro Real Madrid vyhrát další trofeje.

Luka Modrić Přichází O Vedoucí Chorvatskou Fotbalovou Reprezentaci Na Mistrovství

Finále Ligy národů UEFA skončilo, chorvatská fotbalová reprezentace prohrála se španělskou fotbalovou reprezentací až po penaltách. Luka Modrić toužil dovést chorvatskou fotbalovou reprezentaci k jejímu prvnímu mistrovství, ale nepodařilo se mu přinést titul fanouškům a spoluhráčům. Fotbalove Dresy s číslem 10 Luky Modriće vždy dává fanouškům naději, ale jeho věk se stal největší překážkou.

Finále mistrovství světa ve fotbale 2018 proslavilo chorvatskou fotbalovou reprezentaci a jsou největšími černými koňmi v soutěži. Fotbalový tým mužů Francie s lepšími hráči však porazil chorvatskou fotbalovou reprezentaci 4:2, Luka Modrić a mnoho veteránů způsobili, že fanoušci národního týmu byli hrdí. Fanoušci chorvatské fotbalové reprezentace hráčům nevyčítali, že nedokázali vyhrát šampionát, vicemistr je pro ně největší odměnou. Na mistrovství světa ve fotbale 2022 chorvatská fotbalová reprezentace úspěšně postoupila na druhé místo ve skupině. V penaltovém rozstřelu porazili fotbalovou reprezentaci Japonska a fotbalovou reprezentaci Brazílie. Chorvatská fotbalová reprezentace podlehla v semifinále 0:3 fotbalové reprezentaci Argentiny, která pod vedením Lionela Messiho získala titul mistra světa ve fotbale. Poté chorvatská fotbalová reprezentace porazila marockou fotbalovou reprezentaci 2:1 a Luka Modrić dovedl tým k zisku třetího místa na mistrovství světa ve fotbale.

Dresy Chorvatsko byl vždy nejinspirativnějším zástupcem pro fanoušky po celém světě, ale co jim chybí, je mistrovská čest. Liga národů UEFA je nejblíže chorvatské fotbalové reprezentaci k vítězství v šampionátu, ale výsledkem hry je, že prohrála se španělskou fotbalovou reprezentací. Luka Modrić i zasloužilí hráči národního týmu touží po šampionátech a kouzlo žádných šampionátů nezlomí. Luka Modrić má v Realu Madrid příliš mnoho mistrovských poct, ale je škoda, že nezískal šampionát v chorvatské fotbalové reprezentaci.

Šokující Vliv!

Byl to perfektní Messiho výkon v Číně, protože argentinský kapitán odehrál celý zápas na Workers' Stadium v čínském Pekingu, vstřelil jeden gól a na druhý se zapojil do útoku. Včerejší Dělnický stadion byl nabitý lidmi, kteří nosili číslo 10 Messi dresy . Čína je blázen do Messiho!

Argentina hrála od začátku na vysoké úrovni a přátelská povaha neotřásla jejich vůlí. Argentinský celek od úvodní minuty ukazoval sílu mistrů světa. Kontrola týmu a přesnost přihrávek daleko předčily australský tým. "Daily Mail" věří, že čínští fanoušci jsou velmi šťastní. Messi před čínskými fanoušky milujícími Messiho přispěl ke světové vlně v prvních 80 sekundách, což vzbudilo velké nadšení fanoušků. Vstupenky fanoušků stojí za to!

Musím si postesknout nad Messiho šokujícím vlivem. Přestože Messi již plánoval hrát ve Spojených státech, jeho popularita vůbec neklesla. Téměř všichni fanoušci přišli pro argentinský tým a většina fanoušků měla na sobě Messiho číslo 10 fotbalové dresy. Samozřejmě bylo k vidění i malé množství dresů s natištěnými jmény Batistuta nebo Dybala.

Dres Real Madrid Dětský Největší Smysl, Protože Do

Dresy Real Madrid Dětské  největší smysl, protože dobře zná celý tým, protože strávil tolik času jako třetí brankář týmu. Podle rozpisu MLS by měl mít Rimando na kontě tři starty, až se tým sejde na březnový kemp.

Pro ty, kdo se zajímají o Ethana Horvatha, je mladý brankář uvízlý na lavičce klubu Bruggy od svého zimního přestupu. I kdyby pronikl do sestavy, Horvathstill má za sebou pouze reprezentační vystoupení, takže debut v kvalifikaci v tak velkém zápase by byl extrémně nepravděpodobný.

OBRÁNCI Říkejte si, co chcete o Fabianu Johnsonovi, který byl promarněn jako levý zadní, ale realita je taková, že je pro březen tou nejlepší volbou. Arena by určitě mohla být v pokušení využít Johnsona k útoku na silnici, když má více času a lepší možnosti levého beka, ale momentálně je volbou Johnson. Jorge Villafana a Greg Garza jsou zajímavé možnosti jako zálohy a Garza by se mohl dostat do sestavy USA, pokud Johnson nebude k dispozici. Villafana vypadal v nedávných přípravných Dětské Fotbalové Dresy  zápasech ostřeji než Garza, ale pokud Garza nastoupí za Atlantu United, mohl by mít náskok před Villafanou, který v Santos Laguna několik minut bojuje.

Pep Guardiola Vede Manchester City K Titulu Ligy Mistrů UEFA

Finále Ligy mistrů UEFA v této sezóně skončilo a na pódium po zápase se zaměřil modrý Fotbalove Dresy . Manchester City je v této sezóně předurčen k tomu, aby přitáhl pozornost bezpočtu fanoušků a vyhrál nejdůležitější šampionát. Hlavní trenér Pep Guardiola úspěšně dovedl Manchester City k vítězství v Lize mistrů UEFA, což je první mistrovství nejvyšší úrovně v historii týmu.

Mnoho fanoušků kdysi zpochybňovalo schopnosti hlavního trenéra Pepa Guardioly a také zpochybňovali schopnost Manchesteru City vyhrát šampionát. Po skončení sezóny tyto pochybnosti zmizely, více chvály pro Pepa Guardiolu, větší uznání hráčů Manchesteru City. Hlavní trenér Pep Guardiola trénuje patnáct let a jeho týmy jsou FC Barcelona, FC Bayern Mnichov a Manchester City. Po loňské porážce Manchesteru City v Lize mistrů UEFA byly standardy trenéra Pepa Guardioly vážně zpochybňovány. Pep Guardiola dovedl FC Barcelona pouze ke dvěma titulům Ligy mistrů UEFA, zatímco FC Bayern München a Manchester City k žádnému. Letošní sezóna je pro Manchester City nejlepší čas na zisk titulu a manažer Pep Guardiola ve finále zvolil defenzivní strategii.

Když rozhodčí odpískal finále, hlavní trenér Pep Guardiola mohl konečně slavit zisk titulu. Není o nic méně nervózní než hráči ve hře a na hřišti si vždy dává pozor na Dresy Manchester City . Pep Guardiola se více zajímá o stav hráče ve hře, chce, aby hráč porazil soupeře víc než kdokoli jiný. Jméno týmu Manchester City bylo po zápase vyryto na trofej Ligy mistrů UEFA, což byl začátek, kdy trenér Pep Guardiola vyhrál mistrovskou trofej.

West Ham United Si Po 58 Letech Znovu Připsal Titul

Ve finále Evropské konferenční ligy UEFA získal konečné vítězství tým Premier League West Ham United. V této sezóně byl West Ham United v Premier League nestabilní, aby mohl hrát lépe v Evropské konferenční lize UEFA. West Ham United na začátku roku 2023 dokonce vstoupil do sestupové zóny v Premier League. Později, s nepřetržitým úsilím hráčů, West Ham United utekl z pásma sestupu, ale výsledky se stále hodně zhoršovaly.

V současné době West Ham United vyhrál šampionát Evropské konferenční ligy UEFA, takže má přímý nárok na postup do Evropské ligy v příští sezóně. West Ham United od posledního kola Premier League prohrál 1:2 s Leicesterem City, což stačí k tomu, abyste viděli fotbalového ducha nezištné obětavosti tohoto týmu. Takže poté, co tým vyhrál šampionát Evropské konferenční ligy UEFA, fanoušci zvedli West Ham United Dresy , aby dali najevo svůj obdiv k tvrdé práci hráčů. Zejména ti fanoušci, kteří mají rádi Leicester City Dresy , všichni hluboce cítí lásku k West Ham United a zároveň si tohoto týmu začínají pomalu vážit.

West Ham United porazil Fiorentinu 2:1, udržel si nepřekonatelný rekord 15 zápasů a vyhrál závěrečný šampionát. Zároveň je to také poprvé, co West Ham United po 58 letech znovu vyhrál šampionát. Hráči radostně jásali. Jejich fotbalový duch si tuto trofej zaslouží. Každý tým v Premier League je poměrně silný, takže tato liga se v průběhu let stala oblíbenou hrou fotbalových fanoušků na světě.

Finále Evropské Ligy UEFA: Bitva O Nejlepší V Evropském Fotbale

Pod hlavičkou asociace Evropské ligy jsou dva mocné kluby Fiorentina a West Ham United, které ve finále svedou urputný souboj. Tato hra se stane jednou z nejsilnějších soutěží v evropském fotbale a přitáhne pozornost fanoušků po celém světě. Na jedné straně je „Via Lily Legion“ v Dresy ACF Fiorentina Dětské a na druhé „Hammer Warriors“ v Dresy West Ham United Dětské . Fanoušci z obou stran kupovali jeden po druhém Fotbalové Dresy , aby fandili svým oblíbeným týmům. Fiorentina a West Ham, oba reprezentující fotbalové umění svých zemí, budou v tomto zápase bojovat o slávu Ligy mistrů UEFA.

Finále mezi Fiorentinou a West Hamem bude velkolepým zúčtováním. Oba týmy touží získat slávu Ligy mistrů UEFA a na hřišti předvedou své dovednosti, taktiku a týmovou práci. Hráči Fiorentiny prolomí obranu West Hamu mistrovskými přihrávkami a přesným zakončením, zatímco posledně jmenovaní budou využívat rychlost a sílu k tomu, aby přinášeli soupeři nebezpečí. Toto finále je předurčeno k podnícení divoké konfrontace a nádherných gólů. Výsledek finále určí, kdo může vyhrát Ligu mistrů UEFA. Vítězný tým získá nejen nejvyšší vyznamenání sezóny, ale také bude reprezentovat Evropskou ligu UEFA v mezinárodních soutěžích a utká se s dalšími špičkovými kluby. Tento zápas bude nezapomenutelným okamžikem pro oba týmy i jejich fanoušky a sláva šampionátu se vždy zapíše do jejich historie.

Fiorentina vs West Ham slibuje strhující zápas, který představuje soutěživost a vášeň na vrcholu evropského fotbalu. Tato hra nejen ukazuje sílu obou týmů, ale také ukazuje kouzlo a vliv asociace Evropské ligy na svět. Těšme se na toto finále a buďme svědky velkolepého okamžiku dvou týmů bojujících o slávu!

Messiho Rozhodnutí Přijde Brzy

Lionel Messi a Sergio Ramos v sobotu naposledy oblékli Paris Saint-Germain dresy. Šťastný konec pro dvě hvězdy se však neuskutečnil, protože PSG táhlo za Clermontem šokujícím výsledkem 3:2 a Messiho poslední penaltu zachránil.

S Messiho rozloučením je jeho další bitva stále středem pozornosti všech. Většina zvěstí se týká Saúdské Arábie a Barcelony. Ze současného pohledu je Barcelona stále Messiho první volbou, a aby se mohl vrátit do Barcelony, zdá se, že Messi snížil svůj postoj. Doufá, že se vrátí na Nou Camp a znovu bude bojovat o červenou a modrou čest s FC Barcelona dresy. Proslýchá se také, že zájem má i Newcastle a Chelsea.

A všechny fámy z vnějšího světa na Messiho evidentně hodně tlačily. Romero prozradil, že Messi je naštvaný současným zdrcujícím přestupovým skandálem. To je pro Messiho nejnepříjemnější situace. The Athletic odhalil, že Messi brzy rozhodne o svém dalším domově. V ideálním případě Messi rozhodne o své budoucnosti tento týden. Messiho otec také řekl, že Messiho rozhodnutí přijde brzy.

Lionel Messi a Sergio Ramos v sobotu naposledy oblékli Paris Saint-Germain dresy. Šťastný konec pro dvě hvězdy se však neuskutečnil, protože PSG táhlo za Clermontem šokujícím výsledkem 3:2 a Messiho poslední penaltu zachránil.

S Messiho rozloučením je jeho další bitva stále středem pozornosti všech. Většina zvěstí se týká Saúdské Arábie a Barcelony. Ze současného pohledu je Barcelona stále Messiho první volbou, a aby se mohl vrátit do Barcelony, zdá se, že Messi snížil svůj postoj. Doufá, že se vrátí na Nou Camp a znovu bude bojovat o červenou a modrou čest s FC Barcelona dresy. Proslýchá se také, že zájem má i Newcastle a Chelsea.

A všechny fámy z vnějšího světa na Messiho evidentně hodně tlačily. Romero prozradil, že Messi je naštvaný současným zdrcujícím přestupovým skandálem. To je pro Messiho nejnepříjemnější situace. The Athletic odhalil, že Messi brzy rozhodne o svém dalším domově. V ideálním případě Messi rozhodne o své budoucnosti tento týden. Messiho otec také řekl, že Messiho rozhodnutí přijde brzy.

Zápas Kvalifikace Mistrovství Světa Mezi Kostarikou A

Zápas kvalifikace mistrovství světa mezi Kostarikou a Hondurasem mezi Kostarikou a Hondurasem je odložen na sobotu kvůli silným dešťům a záplavám.

Utkání mělo začít v pátek ve 22 hodin. ET, ale čas začátku byl posunut zpět na sobotu v 18:00. ET.

Kostarika 4/5 porazila Honduras

Článek pokračuje níže Tipy redaktorů Messi může posunout pomalý start PSG za sebe s hlavní rolí proti Realu Madrid "Uvidí, kdo jsme!" - Cancelo, Dias, Bernardo a Ederson se vracejí do Benfica-Sporting rivalita s Man City Změna pozice a rozhovory s Rangnickem - Jak Sancho našel svou formu na Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Stane se bývalý muž z Man City Wonderkid „novým Sanchem“ “ v Dortmundu? Tropická bouře Nate přinesla do Kostariky silné deště, což způsobilo, že vláda vyhlásila výjimečný stav a uzavřela školy. Bylo hlášeno šest úmrtí souvisejících s bouří. Vzhledem k tomu, že pohotovostní úředníci zaneprázdněni prací na záchraně postižených, úředníci se rozhodli umožnit policistům a dalším, kteří budou na zápase vyžadováni, aby pokračovali ve svém úsilí.

Last News

Bojové Schopnosti Silného Brankáře Realu Madrid Andriy Lunina

Real Madrid napodobuje taktiku Atlética de Madrid a v podstatě má silného brankáře a několik silných obránců. Tváří v tvář silným střelám ofenzivního týmu Manchester City, díky znovu a znovu zasahování Andriy Lunina, by branka Realu Madrid byla dávno prolomena. Po zápase Andriy Lunin dosáhl herního maxima 9,7 bodu. Je považován za důležitou postavu při postupu Realu Madrid do semifinále Ligy mistrů.

Manchester City měl ve druhém kole pět nádherných dalekonosných gólů, všechny zachránil Andriy Lunin. Až v dalším zápase se mentalita Kevina De Bruyna zhroutila. Cítil nebývalý silný odpor. Real Madrid se před válkou plně strategicky připravoval, což mělo vyčerpat soupeřovy síly, a tak také řekl Andriy Luninovi, aby vždy věnoval pozornost práci brankáře. Když se Andriy Lunin před začátkem zápasu oblékl do Real Madrid Dres a postavil se na kurt, musel zachytit každý gól.

Fanoušci, kteří zápas sledovali, opravdu neobviňují Manchester City z prohry. Hráči se hodně snažili. Kevin De Bruyne šel k postranní čáře se silnou vůlí, aby ho nahradil. Neměl sílu dál oblékat Manchester City Dres . Kevin De Bruyne, který neustále běží za příležitostmi, vyčerpal svou duševní i fyzickou energii za 70 minut. Doufá, že nechá své další spoluhráče vytvářet příležitosti. Fyzické zdraví je první věcí, na kterou hráči myslí, a žádná hra by neměla být na úkor fyzického zranění.

První červená Karta Rozhodla O Porážce FC Barcelona

Ronald Araújo z FC Barcelona tak toužil po postupu, že hrál aktivně v defenzivě. V prvním kole obrana Ronalda Araúja limitovala Kyliana Mbappeho, ale v této hře dostal od rozhodčího při obraně červenou kartu. Od té doby Ronald Araújo, který obléká Dresy Fotbal č. 4, nemohl nastoupit. Vypadnutí FC Barcelona mohl sledovat jen z postranní čáry.

FC Barcelona se v prvním zápase ujala vedení a může postoupit, pokud ve druhém kole vyrovná Paris Saint-Germain. Paris Saint-Germain však nechtěli skončit remízou a tým se pustil do aktivního útoku. Červená karta Ronalda Araúja situaci změnila a Paris Saint-Germain našla klíč k vítězství. FC Barcelona si myslela, že úspěšně postoupí do semifinále Ligy mistrů UEFA, ale zápas o postup nebyl jednoduchý. FC Barcelona dostala nejen červenou kartu pro Ronalda Araúja, ale stejné zacházení se dočkal i trenér Xavi. Zadruhé dostal od rozhodčího varování červenou kartou i asistent trenéra. FC Barcelona utrpěla v tomto zápase příliš mnoho hněvu. Odchod Ronalda Araúja snížil defenzivní schopnosti FC Barcelona a branku Kyliana Mbappeho už obrana neovlivňuje.

Ronald Araújo nečekal, že jeho vystoupení ve druhém kole Ligy mistrů UEFA bude mít krátké trvání a svlékl Dres FC Barcelona , aby se mohl podívat na zápas. Věděl, že jeho chyby stály FC Barcelona šanci na postup, a nemohl týmu pomoci zvrátit zápas. Středem zájmu této hry je Kylian Mbappe z Paris Saint-Germain a jeho výkon zaujal příliš mnoho fanoušků. Paris Saint-Germain přešla do protiútoku a úspěšně postoupila do semifinále Ligy mistrů UEFA, zatímco FC Barcelona mohla čelit pouze zbývajícím zápasům v La Lize.

Bayer 04 Leverkusen Se Stává Nejsilnějším Týmem Letošní Sezóny

Sezóna 2023-24 se chýlí ke konci a nejlepším výsledkem letošní sezóny je Bayer 04 Leverkusen v Bundeslize. Bayer 04 Leverkusen je v této sezóně momentálně neporažený, má 37 výher, 5 remíz a 118 vstřelených branek. V prvním kole čtvrtfinále Evropské ligy porazil Bayer 04 Leverkusen West Ham United 2:0 a pokračoval ve své sérii 42 zápasů bez porážky. V současné době si příliš mnoho fanoušků Bundesligy zakoupilo Bayer 04 Leverkusen Dres s předstihem, protože věřili, že tým může vyhrát titul Evropské ligy.

Lidé původně doufali, že uvidí Bayer 04 Leverkusen hrát proti Liverpoolu v Evropské lize. Bohužel Liverpool prohrál 3:0 s Atlantou v prvním kole a jejich schopnost postoupit do finálové čtyřky ještě nebyla určena. Poté, co West Ham United prohrál s Bayerem 04 Leverkusen, hlavní trenér David Moyes nevěřil, jak se tým mohl najednou stát tak silným v jedné sezóně.

West Ham United vyhrál v předchozí sezóně Evropskou ligu a nyní cítí sílu Bayeru 04 Leverkusen. Takže až se znovu vrátí na domácí hřiště West Ham United, porazí své soupeře, když si obléknou Fotbalové Dresy , aby se připravili na zápas? Nyní Bayer 04 Leverkusen skutečně doufá, že bude soutěžit se silnými týmy v Premier League, aby jasně pochopil sílu týmu?

Barcelona Venku Porazila Paris Saint-Germain 3:2

V prvním zápase čtvrtfinále Ligy mistrů Barcelona vyzvala Paris Saint-Germain mimo domov. Raphinha a Christensenův gól pomohly gigantům La Ligy porazit Paris Saint-Germain 3:2 venku. Série 27 zápasů bez porážky Paris Saint-Germain skončila. Po začátku hry začaly obě strany aktivně útočit. Ať už to byl Mbappe v Dres Paris Saint-Germain , Lewandowski v Dres FC Barcelona nebo Li Gangren a Rafinha, všichni se snažili prolomit soupeřovu branku. Ale až ve 37. minutě hry Donnarumma zachránil míč a Rafinha dotlačil míč do branky a pomohl Barceloně ke vstřelení prvního gólu. Vstup do druhého poločasu domácí zaostávající Paris Saint-Germain přeskupil síly a obrat dokonal v 50. minutě hry brankami Dembeleho a Vitinhy. Následně Xavi magicky vystřídal. V 61. minutě si hned po nástupu připsal asistenci Pedri, který nastoupil jako střídající hráč. Rafinha skóroval dvakrát, aby vyrovnal skóre; v 77. minutě nastoupil jako střídající Christensen, který poprvé skóroval hlavou, jakmile se dotkl míče. Xaviho zázračné vystřídání bylo překvapením. Červenomodrí nakonec první kolo venku vyhráli. Vzrušení z této hry je dechberoucí. Podle Xaviho taktiky Barcelona úspěšně omezila výkon Mbappeho a úspěšně dosáhla svého prvního venkovního vítězství ve vyřazovacích kolech Ligy mistrů za posledních pět let. Obě strany se utkají na Camp Nou ve druhém kole. Rozdíl jediného gólu dělá druhé kolo plné nejistoty. Není známo, zda Barcelona dokáže ubránit domácí palubovku a úspěšně postoupit do semifinále.

Luka Modric Nabízí, že Pošle Dres Kevinu De Bruyneovi

Poprvé po tolika letech převzal Luka Modrič iniciativu a daroval soupeři Real Madrid Dres . Obdivoval také schopnosti Kevina De Bruyna. Přestože Kevin De Bruyne nemohl nastoupit v zápase prvního kola mezi Realem Madrid a Manchester City kvůli gastrointestinálnímu nepohodlí, vždy dával pozor na hru ze strany. Luka Modrič lituje, že nemůže hrát s Kevinem De Bruynem, a těší se, že si spolu zahrají ve druhém kole.

Kevin De Bruyne byl po obdržení Modrić Dres potěšen. Mezi silnými a silnými je větší obdiv a je pro ně vzácným zážitkem mluvit spolu. Když Luka Modric převzal iniciativu a po zápase si promluvil s Kevinem De Bruynem, byl ještě překvapenější. Kevin De Bruyne, který sám není dobrý v komunikaci, touží po komunikátorech, kteří umí mluvit společnou řečí.

Luka Modrič velmi dobře ví, jakou mentalitu Kevin De Bruyne jako hráč má, a tak se rozhodne převzít iniciativu a komunikovat s ním. Luka Modrič je na kurtu mnoho let a prokoukl mentalitu různých hráčů, takže Kevina De Bruyna jako člověka velmi obdivuje. Zápas skončil nerozhodně a Luka Modrič se snažil ze všech sil pomoci Realu Madrid vyhrát zápas. V týmu mu možná nezbývá moc času.

Bundesligová Velmoc Bayern A Velmoc Premier League Arsenal, Kdo Se Bude Smát Naposled?

Čtvrtfinále Ligy mistrů začíná v ostré konkurenci. Jedním z vysoce sledovaných duelů je bitva mezi bundesligovou velmocí Bayernem Mnichov a gigantem Premier League Arsenalem. Fanoušci si koupili Dětský Dres FC Bayern Mnichov a Fotbalový Dres Arsenal , aby fandili svým oblíbeným týmům, a tento zápas se stal jedním ze středů zájmu fotbalových fanoušků po celém světě.

Když se podíváme zpět na nedávný plán, Bayern, který byl 12krát mistrem Bundesligy, v této sezóně čelí výzvě od bundesligového černého koně Bayer Leverkusen. Leverkusen se stal jediným týmem v pěti hlavních ligách, který ještě neprohrál zápas, udělal velký pokrok a pevně sedí v čele Bundesligy. Arsenal zároveň vyhrál po sobě jdoucí vítězství v Premier League a má potěšující bilanci. Nedávno vyhráli 3:0 proti Brightonu a vyšplhali se do čela Premier League. Bayern Mnichov jako tradiční silný tým Bundesligy byl vždy častým návštěvníkem Ligy mistrů. Mají bohaté zkušenosti a silnou sílu. Arsenal je černý kůň v Premier League a jeho nedávný výkon byl působivý. Arsenal má mladý a energický tým a vynikajícího trenéra. Ukazují také svou houževnatou bojovnost a sílu, kterou nelze podceňovat.

Tento duel mezi Bayernem a Arsenalem bude bezpochyby bitvou naplněnou kouřem. Oba týmy jsou stejně silné, musíme počkat, kdo se bude smát naposled. Ať už to bude dres Bayernu nebo dresu Arsenalu, ponesou všechna očekávání a podporu fanoušků, fandí svému milovanému týmu a společně budou svědky tohoto fotbalového svátku.